Project Description

MEĐUNARODNI DAN MLADIH

Podržan od strane Opštine Berane i Savjeta mladih

Svjetski dan mladih, 12. avgust, je postao tradicionalno mesto okupljanja mladih sugrađana u opštini Berane, upravo zahvaljujući entuzijazmu naših članova kluba, koji sa posebnom pažnjom pripremaju i proslavljaju ovaj dan..

Svake godine, počev od 2016. godine, na Svjetski dan mladih okupljamo se u samom centru grada i organizujemo brojne aktivnosti za mlade: Logički igrice, igre bez granica, kao i sada već tradicionalno pravljenje zmaja koji predstavlja simbol naše organizacije. Na taj način, imamo priliku da oživimo centralno gradsku lokaciju, doprinesemo većoj uključenosti mladih u dešavanja u njihovom gradu, ali i podstaknemo ih na aktivizam i volonterizam na veoma zanimljim način..

Veoma smo ponosni što se Berane našlo na mapi gradova koji proslavljaju ovaj dan i što smo zajedno sa Savjetom mladih doprinijeli ovom događaju da postane tradicija.

Posebno nam je važna činjenica, da svake godine u ovom cjelodnevnom događaju učestvuje više stotina mladih i baš iz tog razloga smo odabrali da mjesto dešavanja bude sama glavna ulica kako bi okupirali pažnju i udružili snage.

Znate gdje nas sigurno možete videti 12. avgusta, a svaki drugi dan vrata naše organizacije su vam takođe otvorena.

0
GODINE TRADICIJE
0
MLADIH
POČETNA

PROBUDI MLADOST U SEBI

Vidimo se 12. avgusta u glavnoj ulici Berana, a do tada se družimo u našim prostorijama!