Project Description

Rekonstrukcija kancelarije

Podržan od strane Ministarstva za sport i mlade kao i Opštine Berane

Kako bi se unaprijedio rad i povećala funkcionalnost Omladinskog kluba Berane, Ministarstvo sporta i mladih je u saradnji sa Opštinom Berane podržalo projekat rekonstruisanja prostorija za Omladinski Klub Berane, koje se nalaze na Stadionu malih sportova.

Radovi su počeli u septembru 2018 godine, a završeni 20.02.2019. godine kada je i organizovano svečano otvaranje kojem je prisustvovao ministar sporta u Vladi Crne Gore Nikola Janović, kao i predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić, predstavnici lokalne samouprave i članovi Savjeta mladih i Omladinskog kluba. Do dobijanja prostorija, Omladinski klub je u 2016. i 2017. funkcionisao u okviru kancelarije za mlade opštine Berane. Međutim, podrškom ovog projekta, omogućeni su bolji uslovi za rad Omladinskog kluba.

Na ovaj način mladi imaju priliku da se druže sa nama, steknu određena nova znanja i vještine kroz različite oblike neformalne edukacije koja tamo organizujemo, da pomognu u osmišljavanju, ali i sprovođenju nekih akcija i na taj način doprinesu da gradu u kojem žive bude bolje mjesto za život svih sugrađana.

Zato pozivamo sve mlade koji su zainteresovani da nas posjete u našim prostorijama, naša vrata su im širom otvorena jer je Omladinski klub Berane mesto kreativnog naboja, mjesto osmišljavanja dobrih ideja i mjesto gdje se rađa pozitivna promjena!

0
Razloga za promjenu
0
Godine postojanja
POČETNA

Pokreni se već danas!

“Pronaći ćete granice samo ako ih budete prelazili.” Herbert Sajmon

VOLUNTEER
DONATE NOW